Sunday, 13 May 2012

SELAMAT HARI IBU & GARLIC BUTTER SPREAD

Today is the 3rd day Mr "H" warded but alhamdulillah suhu badannya dah turun walaupun blood palettenye masa lagi turun..
Hmm..since Liza pun masih lagi sibuk berulang alik ke hospital..jadik tak de masa nak prepare kek utk Hari Ibu. Niat dihati nak buat mcm tu tapi apakan daya masa tak delah plk. Lunch pun Liza tak sediakan. Cuma buat kan garlic bread nie dgn mushroom soup. Itupun atas permintaan dr anak2x..since diaorg pun dah rasa mcm nak demam..
Dikesempatan nie Liza ingin mengucapkan "Selamat Hari Ibu" buat semua ibu2x terutamanya ibu Liza, Pn Rosnah Yasin dan juga mak mertua Liza, Pn Mariam Adan. Semoga anda berdua berada dlm keadaan sihat dan gembira selalu.
Untuk kali nie Liza hanya ingin berkongsi resepi Garlic Butter Spread yg Liza ambil dr blog Kak Ita Masam Manis.